Even voorstellen

Ik ben Talitha Versteeg, geboren in 1989 en woonachtig in Den Haag. Ik heb de CIOS opleiding in Goes gevolgd, hierna de HALO afgerond en heb geruime ervaring als zwemonderwijzeres en als gymdocent op diverse basis- en middelbare scholen. Op dit moment werk ik op de Archipelschool.

Sporten die ik zelf momenteel beoefen, zijn kitesurfen, golfsurfen en fitness. Ik ga ook graag hardlopen, wielrennen, suppen of een rondje longboarden. En in de winter ben ik te vinden op mijn freestyle ski’s en snowboard. Eigenlijk vind ik alle sporten leuk en een keuze maken is voor mij dan ook haast onmogelijk.

Dat is ook een van de redenen dat ik Gympie Kids ben begonnen. Als ik al niet kan kiezen uit al het leuks dat er op sportgebied te vinden is, hoe kunnen kleine kinderen dat dan? Tijdens de lessen komen er verschillende sporten aan bod, met als doel uw kind te laten ontdekken welke sport het beste bij hem of haar past. Door met verschillende sporten in aanraking te komen, ontwikkelt u kind zich zo breed mogelijk vanaf jongs af aan.

Vanaf zaterdag 8 september ga ik met zwangerschapsverlof en zal juf Lotte de lessen van mij overnemen tot aan de kerstvakantie. Vanaf januari hoop ik de lessen zelf weer te komen geven. 

-Test

-Test-agenda